HVAC-designer.com er et professionelt og brugervenligt værktøj til dig, som ønsker at gøre det nemt og overskueligt at finde de helt rigtige ventiler og pumper til et givet varmesystem, og til dig, som ikke ønsker at betale for mange penge for et anlæg, som er overdimensioneret til dine behov.

Med udgangspunkt i dine behov giver værktøjet på få sekunder et overblik over forskellige producenters udbud af komponenter som rør, indreguleringsventiler, radiatorventiler, trykdifferensregulatorer, motorventiler, cirkulationspumper, m.m. På denne måde opnår du det bedst mulige sammenligningsgrundlag til at foretage de helt rigtige valg mht. komponenter til dit varmeanlæg. Du undgår derved også at skulle bekymre dig om eventuelle fremtidige problemer, der kan føre til timers trættende fejlsøgning. HVAC-designer.com er udviklet af en bygningsingeniør med stor erfaring indenfor dimensionering af køle- og varmeanlæg.

HVAC-designer findes i en digital version og som et analogt, fysisk værktøj, der er nemt at have med på farten. Læs mere om den fysiske version her.

Brugen af HVAC-designer er under eget ansvar.

Mission

Missionen for hvac-designer.com er at blive dit foretrukne hjælpeværktøj til dimensionering af varmeanlæg. Vi bestræber os derfor løbende på at udvikle hjemmesiden samt udvide vores database med komponenter fra et bredt udvalg af producenter, så du kan få det bedste overblik over markedet. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret.

HVAC-designer er et ideelt dimensioneringsværktøj til både den erfarne og den uerfarne fagmand, men er også et yderst brugbart værktøj til undervisning. Kontakt os på tlf: 91 52 64 62 eller mail: info@hvac-designer.com, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Har du kommentarer, ønsker eller klager sendes de til info@hvac-designer.com 

HVAC-designer ejes og administreres af:

CX1 Rådgivende Ingeniørfirma
Birk Centerpark 40
7400 Herning